Hostal Villaverde - Deià, Mallorca | (+34) 971 639037

El petit poble va ser triat per Forbes entre un dels 10 llocs més idíl·lics per viure a Europa. Deixa es troba enmig de la natura, un gran lloc per començar una aventura.

Deià

Deià té poc més de 500 habitants. Es troba situada a la Serra Tramuntana. La majoria dels residents són pescadors i grangers. Deià té unes vistes úniques i admirables capaços d’atraure un gran nombre d’artistes que s’inspiren en la bellesa de la natura.
El petit poble va ser triat per Forbes entre un dels 10 llocs més idíl·lics per viure a Europa. Moltes persones que viuen en llocs sorollosos i estressants s’han enamorat de Deià, persones que volen fugir del seu dia a dia, persones que volen gaudir del silenci.

Cala Deià

La petita Cala de Deià, és a 20 minuts caminant o 5 minuts amb cotxe de l’hotel. Si prefereixes caminar, pots travessar un bell jardí especial que compta amb un gran nombre d’oliveres centenàries. Si prefereix anar en cotxe, hi ha un pàrquing a uns 200 metres de la platja. En l’estiu, dos restaurants on podrà degustar un gran peix fresc es troben oberts.

Cala Llucalcari o Es Canyeret

La petita cala es troba en un barranc. La badia està dividida en dues parts, una amb pedres (esquerra) i una altra amb roques (dreta). El costat esquerre posseeix un petit canal que flueix des de les muntanyes. Hi ha bassals de fang que poden ser utilitzats per exfoliarse el cos. (Els fangs s’utilitzen des de fa temps per a fins medicinals i de bellesa. Les cultures precolombines mexicanes han utilitzat fang per curar i conservar.) En el sector dret pot trobar zones amb roca plana on recolzar-se i relaxar-se.

De Deia a Soller

És un viatge d’una mica menys de dues hores, cobrint els vuit quilòmetres que separen els dos pobles. La ruta comença a C-170, entre el punt 60.2 i el 60.3, situat a uns 10 minuts en direcció Llucalcari.

The Teix

Una de les excursions més tradicionals a Mallorca és l’ascens al Teix. El circuit comença i acaba en Valldemossa, més enllà que hi hagi diferents opcions.
La costa per ascendir al Teix, comença amb unes escales de pedra que es troben a un costat de l’antiga escola pública de Valldemossa. Al final de les escales, fent un petit ziga-zaga, es troba el camí que porta a “Pouet” al costat de l’entrada de la finca “Son Gual Petit”.

Sa Foradada

Un punt de visita que s’ha de trobar en tot itinerari d’un nou aventurer que visiti l’illa de Mallorca. Gràcies als seus senzills passejos i als seus increïbles vistes, Sa Foradada s’ha transformat en una elecció única al moment de realitzar una excursió en família.