Hostal Villaverde - Deià, Mallorca | (+34) 971 639037

Quatre rutes que tot aventurer vol descobrir. Hostal Villaverde és un punt de partida per a qualsevol ciclista que vulgui gaudir de la natura en el seu màxim esplendor.

Un hostal ideal per a ciclistes a Mallorca a la Serra de Tramuntana i al municipi de Deià. L’Hostal Villaverde situat entre muntanyes en un bell paisatge pintoresc entre oliveres i tarongers trobaràs un lloc de pau i harmonia , acollidor i familiar en una casa rústica d’estil mallorquí. El lloc ideal per als ciclistes que visiten Mallorca i el lloc ideal per començar les rutes per la Serra de Tramuntana ja que et trobaràs al cor d’ella. I tot a un preu raonable.

100% Serveis per a Ciclistes

Hostal Villaverde ofereix els principals i més importants serveis per a ciclistes mitjançant la nostra empresa col·laboradora, Ciclisme a Mallorca. Alguns dels serveis disponibles són:

  • Lloguer de Bicicletes
  • Rutes Personalitzades
  • Guies per a tots els nivells
  • Fisioteràpia
  • Nutrició
  • Medicina deportiva
  • cotxes guia
  • Altres serveis a petició
Per accedir a aquests serveis fes click en el següent logo accedint al seu formulari integral de serveis ciclistes.
Per a una atenció més personalitzada, pot trucar al 971 126 711 o enviar un email a info@ciclismoenmallorca.com

Rutes properes

Sortint des de l’Hostal Villaverde

H. Villaverde – Fornalutx

Una jornada de ciclisme a Mallorca entre Deià i Fornalutx … o el que és el mateix, de localitat preciosa a localitat preciosa ! Una ruta amb els 4 primers quilòmetres de la pujada al Puig Major ( fins el gir cap a Fornalutx ) i el Coll d’en Bleda com a principals dificultats .

H. Villaverde – Port des Canonge

Descobreix una altra de les poques ascensions de l’illa en la qual primer has de baixar, al Port des Canonge , amb unes espectaculars vistes i també rampes considerables, per acabar la ruta pujant a Valldemossa, un poble preciós de camí a la relaxació de l’Hostal Villaverde a Deià !

H. Villaverde – Centro Serra Tramuntana

Descobreix la part central de la Serra de Tramuntana , Patrimoni de la Humanitat, amb sortida a la preciosa localitat on es troba situat l’Hostal Villaverde, Deià, i passant per llocs com Valldemossa o Bunyola, i coronant un dels ports més freqüentats de la illa com el Coll de Sóller. Pur ciclisme a Mallorca !

H. Villaverde – Puig Major

Una irresistible temptació per a totes aquelles persones que vénen a fer ciclisme a Mallorca … enfrontar-se a la pujada de més longitud, al colós de l’illa com el Puig Major.
Una ruta amb més de 2.700 metres de desnivell positiu només a l’abast de ciclistes preparats!