Hostal Villaverde - Deià, Mallorca | (+34) 971 639037

El teu lloc a Deià

UN BELL LLOC AMB UNA CÀLIDA BENVINGUDA

L’Hostal Villaverde és un petit negoci familiar on podrà gaudir d’un tracte especial i familiar, sempre a preus razonabes. L´acollidor hostal es troba a la part antiga de Deià (Mallorca). Sempre ha atret molts aventurers i és un gran punt de partida per anar d’excursió al mar oa la muntanya.

Descansa en la Naturalesa

L’hostal està ubicat a Deià, un dels pobles més bonics de Mallorca amb vistes a les muntanyes que et trauran l’alè.

Gaudeix en Família

L’Hostal Villaverde és un lloc ideal per passar temps amb la família, la teva parella o qualsevol tipus de companyia.

Sentir a Casa

Les nostres 10 habitacions estan especialment dissenyades per mantenir l’atmosfera i la cultura real del poble i de l’illa.

Tens alguna pregunta? Escriu!

Una casa Mallorquina tradicional

Si vol passar les seves vacances vivint la veritable cultura de l’illa, Hostal Villaverde pot oferir l’essència que cerques.

Dormirà en una de les cases millor preservades de Deixa i de l’illa. Les belles vistes des de la terrassa han fet d’aquest lloc un punt molt popular. No dubti en contactar-si té alguna pregunta.

El Poble

La petita vila va ser escollida per Forbes entre els 10 llocs més idíl·lics per viure a Europa. Moltes persones que solen viure en ambients sorollosos i estressants, s’han enamorat de Deià, persones que volen escapar de les seves vides diàries.
Situat a la “Serra Tramuntana”, Deià té poc més de 500 residents. Posseeix unes vistes úniques, capaços d’atreure innombrables artistes que s’inspiren amb la bellesa de la natura.

La Zona

La petita Cala de Deià, és a 20 minuts caminant o 5 minuts amb cotxe de l’hotel. Si prefereixes caminar, pots travessar un bell jardí especial que compta amb un gran nombre d’oliveres centenàries.
Si prefereix anar en cotxe, hi ha un pàrquing a uns 200 metres de la platja. En l’estiu, dos restaurants on podrà degustar un gran peix fresc es troben oberts.